Medarbetare inom administrationen

Vi som arbetar på Bambis kansli strävar efter att finnas tillgängliga för Bambis medarbetare och dem som får stöd och service genom kooperativet.

Karin Sääf Göransson

VD 

förnamn@bambi.se

 

Har arbetat inom Bambi sedan 2005. Min roll som VD innebär att jag har ett övergripande ansvar för allt som händer inom Bambi även om alla verksamheter har en egen chef som har ansvar för driften.

Är utbildad på Socialhögskolan och Pedagogiska institutionen (SU) och har under i stort sett hela mitt yrkesliv arbetet med människor med omfattande funktionsnedsättningar som personlig assistent, på kollo, med rådgivning och stöd till vuxna, som handledare och föreläsare mm.

Jag brinner för mänskliga rättigheter och jämlikhet och önskar att det ska genomsyra allt vi gör inom Bambi. Min ambition är att vår värdegrund inte bara ska vara vackra ord på hemsidan utan genomsyra det vi gör i vardagen. Värdegrunden ska visa sig i konkreta handlingar.

 

Du finner mig oftast på kansliet på Söder Mälarstrand 13 men då och då även på Nyängsvägen 49.

Annelie Gehrke

Verksamhetschef

Bambi korttidshem samt Bambi Daglig verksamhet

0735- 22 88 30

förnamn@bambi.se

 

Jag har jobbat inom Bambi sedan 1998. Är utbildad inom Produktionsledning och ledarskap men har ett förflutet som personlig assistent sedan många år tillbaka. Har en storasyster som lever med personlig assistans dygnet runt, där jag hittade min naturliga plats inom branschen. På min fritid är jag med min familj, springer långt och gör yoga, gärna alltid utomhus, nära vatten och skog. 

Viola Karlsson

Verksamhetschef Bambis assistans

0735- 22 88 01

förnamn@bambi.se

 

Har arbetat inom Bambi sedan 2007.
Jag jobbar idag som Verksamhetschef för assistansen.
Är utbildad socionom med inriktning mot funktionsnedsättningar samt i grunden även undersköterska. Har tidigare arbetat som Verksamhetschef på vårt korttidshem och Dagliga verksamhet och som assistanskonsult. Jag finns gärna tillhands både för dig som har assistans via Bambi idag och för dig som är intresserad av att börja anlita Bambi assistans. Även du som assistent på Bambi är välkommen att ringa.  

 

Du finner mig på vårt kansli på Söder Mälarstrand.

Therese Satola

Assistanskonsult

0735- 22 88 33

förnamn.efternamn@bambi.se

 

Jag har arbetat inom Bambi sedan år 2013. Min roll i företaget idag är som Assistanskonsult. Jag har bakgrund som ekonom, men med personlig erfarenhet inom funktionsnedsättningar har jag funnit min plats inom branschen och företaget där det ständigt ges utrymme för inspiration och utveckling.

 

Du finner mig på Bambi kansli vid Söder Mälarstrand och jag nås lättast på telefon och mail.

Anna Kvarnström

Assistanskonsult

0735-22 88 34

förnamn@bambi.se

 

Har arbetat inom Bambi sedan 2010. Började på Bambi som assistent och har sedan utvecklats vidare till Assistanskonsult. Jag trivs med att ha en nära kontakt till de assistansberättigade och medarbetarna. Jag motiveras av att prova nya vägar som kan utveckla vår verksamhet. Som godman hjälper jag gärna till med frågor kring godmanskapet.

 

Du finner mig vid Söder Mälarstrand och jag nås lättast på telefon eller mail.

 

Therese Westman

Assistanskonsult och rekryteringsansvarig

0735- 22 88 02

förnamn@bambi.se

 

Jag har arbetat som assistanskonsult på Bambi kansli sedan 2007. Jag är kontaktperson på Bambi för flera assistansberättigade och deras familjer och fungerar som arbetsledare på distans för de personliga assistenterna. Jag är ansvarig för rekrytering och personalförsörjning för alla Bambis verksamheter. Jag har läst personalvetarprogrammet på Uppsala Universitet och har jobbat som personlig assistent i flera år. Jag informerar gärna om yrkesrollen, lediga tjänster och om Bambi som arbetsgivare.

 Du finner mig på Bambi kansli vid Söder mälarstrand och jag nås lättast kl. 09-16.

Emilia Mancho

Avlösar- & Ledsagarservice

0735- 22 88 31

förnamn@bambi.se

 

Jag har arbetat på Bambi kansli sedan 2009. Mina första 9 år inom personlig assistans och numera inom  avlösar- och Ledsagarservice. Jag har en gedigen erfarenhet av att ge stöd och hjälp till familjer samt medarbetare genom åren på Bambi. Brinner för människors rätt till ett självständigt och rikt liv. På Bambi känner jag att jag får jobba med hjärtat, där min långa erfarenhet kommer till användning så att både familjer och medarbetare får det stöd samt den utveckling som de behöver. Är utbildad inom utveckling och ledarskap. Hjälper gärna till vid funderingar kring beslut, ansökningar samt fortbildning för avlösare/ledsagare.

Du finner mig på vårt kansli på Söder Mälarstrand 13.

Cecilia Carlbom

Verksamhetschef Bambi Avlösar- & Ledsagarservice

0735- 22 88 03

förnamn@bambi.se

 

Har arbetat inom Bambi sedan 2014. Min roll som verksamhetsansvarig för Bambis avlösar-och ledsagarservice innebär att jag får ha en positiv inverkan på såväl familjer som medarbetare. Är utbildad Socionom och har erfarenhet som personlig assistent och avlösare/ledsagare sedan tidigare. Jag har ett intresse av den juridiska aspekten inom LSS och jag hjälper därför gärna till med frågor kring beslut.

 

Du finner mig vid Söder Mälarstrand och jag nås lättast via mail, har möjligheten till flexibla tider och kan på begäran nås kvällstider.

Freja Forssblad

Ansvarig för HR-frågor

0735- 22 88 06

förnamn@bambi.se

 

Jag har jobbat inom Bambi sedan 2003. Tidigare med assistans och avlösning, men idag främst inom personal-/HR området.  HR handlar om sådant som rör relationen mellan medarbetare och arbetsgivare. Det rör både lagstadgade ”hårda” frågor som ”mjukare” frågor som har med företagets kultur att göra. Jag är utbildad beteendevetare och har även läst arbetsrättsjuridik. Arbetsrätt och arbetsmiljö är det jag jobbar allra mest med idag. Är du anställd på Bambi ska du ha goda arbetsvillkor, känna trygghet och delaktighet kring din arbetsmiljö och få möjlighet till utveckling i ditt yrke.

 

Du finner mig på vårt kansli på Söder Mälarstrand 13.

 

Cissi Gunlöv

Ekonomiansvarig

förnamn@bambi.se

 

 

Har arbetat på Bambi kansli sedan 2004 .Mina arbetsuppgifter är inom ekonomi med inriktning på bokslut, budget och avstämningar. Är utbildad inom ekonomi och har arbetat med det sedan 1996. 

 

Jag nås via mail.

 

Maria Höglund

Löneadministratör, ekonomi

0735- 22 88 08

förnamn@bambi.se

 

Har arbetat inom Bambi sedan 2013. Min roll som löneadministratör och ekonomiassistent innebär att jag arbetar med alla delar inom Bambis ekonomi. Jag är utbildad inom ekonomi och samhällsvetenskap. Jag har ett intresse av att våra huvudpersoner ska ha den allra bästa assistansen samt att våra medarbetare ska ha ett trivsamt arbete för de pengar vi har att röra oss med.

 

Du finner mig vid Söder Mälarstrand och jag nås lättast via mail.