Bambiförälder- detta är för dig!

Föräldraträffar 2023

 

Bambi-förälder? Detta är för dig!   

När det gäller våra barn och livet tillsammans med dem dyker det hela tiden upp nya frågor och nya situationer. Ibland känns det som att ingen har varit med om detta förut. För min del (Ann-Charlotte) när jag tar upp frågan med en annan Bambi-förälder så vet hon eller han precis vad jag menar för hon eller han har varit där. Ofta blir jag guidad vidare och hittar en tråd att följa eller så får jag ett konkret råd som verkligen gör skillnad. Därför startar vi Föräldraträffarna.   

 

Föräldraträffar  

Under våren 2023 drar vi igång med föräldraträffar i syftet att samlas kring aktuella teman och knyta kontakt med andra föräldrar som är eller har varit i liknande situation. Träffarna kommer främst att vara digitala möten för att underlätta att så många som möjligt deltar.  Förslag på teman som kommit in: flytta hemifrån och välja skola.   

Verkar det intressant? Har du förslag på tema? Hör av dig till Ann-Charlotte Bretan så kan du påverka innehållet innan vi drar igång. Förslag på tema och datum kommer inom kort!

 

Mentorskap startar hösten 2023

Hösten 2023 startar Bambi mentorskap för föräldrar. Tanken är att nya Bambi-föräldrar ska få kontakt med en annan förälder / familj att vända sig till när de nya frågorna dyker upp och när det känns som att ingen har varit med om detta förut. 

Intresserad av att delta i mentorprogrammet? Hör av dig så berättar vi mer!  

 

Ann-Charlotte Bretan (mamma till Anna, Bambi-förälder sedan 2004 och i Bambis styrelse sedan 2013) är ansvarig för aktiviteterna. Mobil: 070 224 85 00 eller acbretan@gmail.comFler nyheter