Lediga tjänster

Vi söker kontinuerligt nya medarbetare på Bambi!

Uppdaterad 1 Februari 2021

Det är verkligen speciella tider nu, men Bambis verksamheter behöver fortsätta att fungera med hög kvalitet. Våra huvudpersoner och dess anhöriga behöver känna Trygghet att våga komma till Korttidshem eller Daglig Verksamhet som vanligt, eller ta emot personliga assistenter, avlösare eller ledsagare i sitt hem.

Som alltid så gör Bambis medarbetare en fullständigt fantastisk insats genom att varje dag möjliggöra för huvudpersonerna att fortsätta med sin vardag. Med kunskap, empati och självkännedom vill vi att Bambis medarbetare känner Trygghet att våga gå till jobbet.

Våra medarbetare vet att vi jobbar med personer i en riskgrupp och tar också ansvar för att stanna hemma vid symptom. De ska känna Trygghet att våga sjukanmäla sig och stanna hemma. Därför behöver vi bli fler medarbetare på Bambi!

-Kanske är du egenföretagare, kulturarbetare eller student och har möjlighet att jobba extra?

-Kanske känner du någon som du tror skulle passa på Bambi?

Vi välkomnar alla som kan tänka sig att jobba som timvikarier nu och en tid framåt att söka till Bambi.

Kontakta Bambi Kansli: 08-704 25 59 

Observera att ansökingar inte tas emot per mail!

Tillsammans blir vi starka och skapar Trygghet att våga för alla.

------------------

Aktuella tjänster på Bambi hittar ni här

Om du blir erbjuden en anställning på vårt korttidshem eller som personlig assistent/avlösare/ledsagare till en person under 18år krävs att du har ett utdrag från polisens belastningsregister innan du får börja arbeta. Tänk på att det kan ta 14 dagar att få utdraget så beställ i tid om du är aktuell för ett jobb till någon under 18år. Om du inte redan har ett utdrag som är max 1år gammalt, då gäller det fortfarande. Du beställer utdraget genom att fylla i och skicka in en särskild blankett (observera att det ska vara för LSS verksamhet) till polisen. Blanketten hittas på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter