Jobba hos oss

Vi har tjänster som personlig assistent, avlösare/ledsagare och personal på vårt korttidshem

Alla våra verksamheter behöver professionella medarbetare som trivs i sin yrkesroll. Vi söker kontinuerligt nya medarbetare och har löpande behov av dig som vill arbeta som personlig assistent, avlösare/ledsagare eller personal på vårt korttidshem. Vi erbjuder tjänster både på timmar, deltid och heltid.

Observera att vi med anledning av GDPR inte kan ta emot ansökningar via mejl. Du är istället välkommen att lämna ansökan via länken nedanför. Du kan antingen söka en specifik tjänst eller lämna en generell intresseanmälan.

 

Klicka här för aktuella tjänster på Bambi 

 

Om att jobba på Bambi

Vi strävar efter att ha långsiktiga relationer med våra medarbetare och det gäller oavsett om du arbetar som fast anställd eller timvikarie. Vi vill att du ska kunna få utvecklas i din yrkesroll och även ha möjligheten byta roll inom Bambi om du vill.

Vi har verkat länge som arbetsgivare och erbjuder goda anställningsvillkor. Vi har självklart kollektivavtal och samarbetar med Kommunal för att höja statusen på arbete inom stöd, service och omsorg. 

Vi vill skapa en personlig relation till alla medarbetare. Du ska som medarbetare känna dig bekväm och trygg i att vända dig till oss på kansliet när det är något du undrar över eller vill ha stöd i.

Vi satsar mycket tid och resurser på utbildning och kompetensutveckling och hos oss är basutbildningen ett krav. Alla medarbetare erbjuds handledning i yrkesrollen, både individuellt och i grupp. Självklart får alla medarbetare friskvårdsersättning.

Bambi är ett kooperativ och företagsformen är ekonomisk förening. Det innebär att vi driver företaget affärsmässigt och strävar efter att göra ett överskott men att detta inte delas ut i form av vinste eller bonus. Allt överskott (vinst) kommer därför medlemmar och medarbetare till nytta i form av utveckling av verksamheten och kompetens- och kvalitetshöjning. 

Välkommen att kontakta Bambis kansli, 08-704 25 59, om du vill veta mer om hur det är att arbeta på Bambi.