Jobba hos oss

Vi kan erbjuda tjänst som personlig assistent, avlösare/ledsagare och arbete på vårt korttidshem

Vi söker kontinuerligt nya medarbetare och har löpande behov av dig som personlig assistent, avlösare/ledsagare eller personal på vårt korttidshem. Våra vi har tjänster både på timmar, deltid och heltid.

Observera att med anledning av GDPR tar vi ej emot ansökningar via mail. Du är istället välkommen att lämna ansökan via länken nedanför. Du kan antingen söka en specifik tjänst eller lämna en generell intresseanmälan.

 

Klicka här för aktuella tjänster på Bambi 

 

Om att jobba på Bambi

Vi strävar efter att ha långsiktiga relationer med våra medarbetare och det gäller oavsett om du arbetar som fast anställd eller timvikarie. Vår strävan är att du ska få utvecklas i din roll och även att ha möjligheten byta roll inom Bambi om du vill.

Vi har verkat länge som arbetsgivare och erbjuder goda anställningsvillkor. Vi har självklart kollektivavtal och samarbetar med Kommunal för att höja statusen på arbete inom stöd, service och omsorg. 

Vi vill skapa en personlig relation till alla medarbetare. Du ska som medarbetare känna dig bekväm och trygg i att vända dig till oss på kansliet när det är något du undrar över eller vill ha stöd i.

Vi satsar mycket tid och resurser på utbildning och kompetensutveckling och hos oss är basutbildningen ett krav. Alla medarbetare erbjuds handledning i yrkesrollen, både individuellt och i grupp.  Självklart får alla medarbetare friskvårdsersättning.

Bambi är ett kooperativ och företagsformen är ekonomisk förening. Det innebär att vi driver företaget affärsmässigt och strävar efter att göra ett överskott men att detta inte delas ut. Allt överskott (vinst) kommer därför medlemmar och medarbetare till nytta i form av utveckling av verksamheten och kompetens- och kvalitetshöjning. 

Har du fler frågor om att vara medarbetare på Bambi?

Kontakta Bambi kansli, 08-704 25 59