Jobba hos oss

Vi kan erbjuda tjänst som personlig assistent, avlösare/ledsagare och arbete på vårt korttidshem

Vi strävar efter att ha långsiktiga relationer med medarbetare och det gäller oavsett om du arbetar som fast anställd eller vikarie. Vår strävan är att du ska få utvecklas i din roll och ibland byta roll inom Bambi.

Vi har verkat länge som arbetsgivare och erbjuder goda anställningsvillkor. Vi har självklart kollektivavtal och samarbetar med Kommunal för att höja statusen på arbete inom stöd, service och omsorg. 

Vi vill skapa en personlig relation till alla medarbetare. Du ska som medarbetare känna dig bekväm och trygg i att vända dig till oss på kansliet när det är något du undrar över eller vill ha stöd i.

Vi satsar mycket tid och resurser på utbildning och kompetensutveckling och hos oss är basutbildningen ett krav. Alla medarbetare erbjuds handledning i yrkesrollen, både individuellt och i grupp.  Självklart får alla medarbetare friskvårdsersättning.

Bambi är ett kooperativ och företagsformen är ekonomisk förening. Det innebär att vi driver företaget affärsmässigt och strävar efter att göra ett överskott men att detta inte delas ut. Allt överskott (vinst) kommer därför medlemmar och medarbetare till nytta i form av utveckling av verksamheten och kompetens- och kvalitetshöjning. 

Har du frågor om att vara medarbetare på Bambi?

Kontakta Bambi kansli, 08-704 25 59

Observera att vi inte tar emot ansökningar per mail med anledning av GDPR, du är istället välkommen att lämna spontanansökan genom att klicka dig vidare till aktuella tjänster under fliken lediga tjänster.